:: Home :: Get Hosted :: PPM FAQ :: Forum FAQ :: Privacy Policy :: Search :: Memberlist :: Usergroups :: Register :: Profile :: Log in to check your private messages :: Log in ::
Do you want to advertise at Project Perfect Mod. Find out how to do it HERE.

The time now is Sat Sep 22, 2018 1:07 am
All times are UTC + 0
 Forum index » Modding Central » Command & Conquer 3 Editing Forum » Mapping Discussion
Bridges
Moderators: Global Moderators
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [5 Posts] View previous topic :: View next topic
Author Message
Boomerang Python
Medic


Joined: 17 Dec 2009
Location: Sweden

PostPosted: Fri Apr 16, 2010 4:31 pm    Post subject:  Bridges
Subject description: teeny question
Reply with quote

So I've got this bridge, right.. But my units don't walk on top of said bridge, they walk on the ground underneath it/inside of it.. ideas what i'm missing here?
_________________
Only War and Only War 2 Mod Leader and Team, all in one!

Back to top
View user's profile Send private message
Golan
Flamethrower


Joined: 21 Nov 2007

PostPosted: Fri Apr 16, 2010 5:01 pm    Post subject: Reply with quote

Some of the bridges aren't coded properly and only serve as map props.
_________________
Off Duty.

Back to top
View user's profile Send private message
Sedistix
Cyborg Engineer


Joined: 27 Mar 2010

PostPosted: Fri Apr 16, 2010 5:54 pm    Post subject: Reply with quote

What bridge is it exactly?

Use the ones located in:
ByNativeType/Civilian/Structure/

Bridge 1
Bridge 1a
Bridge 2
Bridge 2a
Bridge 3
Bridge 3a

for a reliable setup.
_________________
Why worry about snakes in the garden when there's spiders in your bed.

Back to top
View user's profile Send private message
Boomerang Python
Medic


Joined: 17 Dec 2009
Location: Sweden

PostPosted: Fri Apr 16, 2010 6:22 pm    Post subject: Reply with quote

I see, well I'm using Bridge1 so.. hmm
_________________
Only War and Only War 2 Mod Leader and Team, all in one!

Back to top
View user's profile Send private message
Sedistix
Cyborg Engineer


Joined: 27 Mar 2010

PostPosted: Fri Apr 16, 2010 6:31 pm    Post subject: Reply with quote

Try 1a. And be sure that each end of the bridge is on level terrain.
_________________
Why worry about snakes in the garden when there's spiders in your bed.

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [5 Posts] View previous topic :: View next topic
 Forum index » Modding Central » Command & Conquer 3 Editing Forum » Mapping Discussion
Jump to:  
Share on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on DiggShare on RedditShare on PInterestShare on Del.icio.usShare on Stumble Upon
Quick Reply
Username:


If you are visually impaired or cannot otherwise answer the challenges below please contact the Administrator for help.


Write only one of the following words: Brotherhood, unity, peace! 

 
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group

Wildcard SSL Certificates
[ Time: 0.1212s ][ Queries: 11 (0.0132s) ][ Debug on ]