:: Home :: Get Hosted :: PPM FAQ :: Forum FAQ :: Search :: Memberlist :: Usergroups :: Register :: Profile :: Log in to check your private messages :: Log in ::
Do you want to advertise at Project Perfect Mod. Find out how to do it HERE.

The time now is Sun Apr 22, 2018 10:42 am
All times are UTC + 0
 Forum index » Featured Tools » Voxel Section Editor III » Support
OKay got a problem Idk what I am doing wrong :/
Moderators: stucuk
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [1 Post] View previous topic :: View next topic
Author Message
General Raven
Civilian


Joined: 02 Nov 2004

PostPosted: Wed Nov 03, 2004 5:25 pm    Post subject:   OKay got a problem Idk what I am doing wrong :/ Reply with quote

The picture on the bottom here I have a problem... I know it should give me the whole view of the ship even on top view and the height says 0 whatever?


error1.jpg
 Description:
Is this correct? I mean Its 100% done on all layout type the details are not yet implanted... that is the TOP View
 Filesize:  2.7 KB
 Viewed:  3293 Time(s)

error1.jpg



Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [1 Post] View previous topic :: View next topic
 Forum index » Featured Tools » Voxel Section Editor III » Support
Jump to:  
Share on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on DiggShare on RedditShare on PInterestShare on Del.icio.usShare on Stumble Upon
Quick Reply
Username:


If you are visually impaired or cannot otherwise answer the challenges below please contact the Administrator for help.


Write only one of the following words: Brotherhood, unity, peace! 

 
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group

Wildcard SSL Certificates
[ Time: 0.1049s ][ Queries: 14 (0.0047s) ][ Debug on ]