:: Home :: Get Hosted :: PPM FAQ :: Forum FAQ :: Privacy Policy :: Search :: Memberlist :: Usergroups :: Register :: Profile :: Log in to check your private messages :: Log in ::
Do you want to advertise at Project Perfect Mod. Find out how to do it HERE.

The time now is Thu Dec 13, 2018 3:50 am
All times are UTC + 0
 Forum index » Modding Central » Red Alert 2 Editing Forum » Mapping Discussion
Internal Application Error on FA2
Moderators: Global Moderators, Red Alert 2 Moderators
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [8 Posts] View previous topic :: View next topic
Author Message
XxpeddyxX
Commander


Joined: 03 Sep 2004
Location: Sydney, Australia

PostPosted: Sun Oct 29, 2017 1:01 am    Post subject:  Internal Application Error on FA2 Reply with quote

Went to use FA2 and keep getting this error, I've tried reinstalling and playing around with compatibility settings but nothing works.

This only started happening after a fresh ra2/yr install to get the cncnet5 client working again, any ideas?

EDIT: removing just rulesmd.ini from the RA2 folder fixes this, wonder what line of code in the rules is screwing with FA2? I suspect it's the houses, if that's the case is there any way around this?


fa2.png
 Description:
 Filesize:  17.86 KB
 Viewed:  823 Time(s)

fa2.png



_________________

Back to top
View user's profile Send private message Skype Account
G-E
General


Joined: 09 Feb 2015

PostPosted: Sun Oct 29, 2017 4:05 am    Post subject: Reply with quote

Most likely a mix loading problem, or it doesn't have permissions based on where the files are (ie. Program Files)...
_________________
http://www.moddb.com/mods/scorched-earth-ra2-mod-with-smart-ai

Back to top
View user's profile Send private message
XxpeddyxX
Commander


Joined: 03 Sep 2004
Location: Sydney, Australia

PostPosted: Wed Nov 01, 2017 7:23 am    Post subject: Reply with quote

Nope it was the rules ini, I'm  certain its the houses and I need a custom  FA2 like MO. The joys of being a solo modder.
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Skype Account
TAK02
Commander


Joined: 28 Jun 2015
Location: It was Damascus.

PostPosted: Wed Nov 01, 2017 7:53 am    Post subject: Reply with quote

Retry with a fresh rules and map, making dbl sure Houses are the only difference.
_________________
One and only developer of C&C S. True Supremacy.
Youtube: C&C Supremacy Mod | Skype: TAK02 Supreme CnC Mods
m7 wrote:
I tend to release things I create so that assets are never lost to hard drive problems, accidental deletion, or me having to pretend to care about rippers taking things from my project when it is done. #Tongue
I once ninja'd MigEater #Tongue
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website ModDB Profile ID Skype Account
Mig Eater
Defense Minister


Joined: 13 Nov 2003
Location: Eindhoven

PostPosted: Wed Nov 01, 2017 8:32 am    Post subject: Reply with quote

I've completely replaced all the houses in my mod & FA2 works without any errors, so that's not the problem.
_________________



Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website ModDB Profile ID YouTube User URL Facebook Profile URL Twitter Channel URL
XxpeddyxX
Commander


Joined: 03 Sep 2004
Location: Sydney, Australia

PostPosted: Wed Nov 01, 2017 9:02 am    Post subject: Reply with quote

It's not the houses and it's not the mixes, same error if only I knew what address 452fdc converted to, oh well
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Skype Account
Lin Kuei Ominae
Seth


Joined: 16 Aug 2006
Location: Germany

PostPosted: Wed Nov 01, 2017 11:54 am    Post subject: Reply with quote

1. Take an original rules.ini. Works?
-No. Issue is something else
-Yes. Step 2

2. Replace first Section with your mod rules.ini. Works?
-No. Problem is in this Section. Step 3
-Yes. Step 2 and replace another Section

3. Replace Section with original rules.ini and change only first half of the keys with your mod rules.ini section. Works?
No. Step 3 and replace even less keys
Yes. Replace other half of keys

Continue till you find exactly which key/code is the issue
Shouldn't take more than 10-20 steps till you find the exact reason. With testing each time taking only seconds, this shouldn't take long to find out.
_________________
SHP Artist of Twisted Insurrection:  Nod buildings

Public SHPs
X-Mech Calendar (28 Mechs for GDI and Nod)
5 GDI, 5 Nod, 1 Mutant, 1 Scrin unit, 1 GDI building

Tools
Image Shaper______TMP Shop______C&C Executable Modifier

Back to top
View user's profile Send private message
AlexB
Commander


Joined: 31 May 2010
Location: Germany

PostPosted: Thu Nov 30, 2017 2:57 pm    Post subject: Reply with quote

Could it be that you have a section that is opened using [ but not closed with a ]?
It looks like FA2 found something in an INI file that starts like a section, then assumes there's a ] and tries to replace that closing square bracket, it assumes there is one without further check. There is none, thus a function returns a null pointer (0x0), and that's where FA2 tries to write to.
_________________

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [8 Posts] View previous topic :: View next topic
 Forum index » Modding Central » Red Alert 2 Editing Forum » Mapping Discussion
Jump to:  
Share on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on DiggShare on RedditShare on PInterestShare on Del.icio.usShare on Stumble Upon
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group

Wildcard SSL Certificates
[ Time: 0.1137s ][ Queries: 14 (0.0044s) ][ Debug on ]