:: Home :: Get Hosted :: PPM FAQ :: Forum FAQ :: Search :: Memberlist :: Usergroups :: Register :: Profile :: Log in to check your private messages :: Log in ::
Do you want to advertise at Project Perfect Mod. Find out how to do it HERE.

The time now is Wed Nov 22, 2017 3:57 am
All times are UTC + 0
 Forum index » Modding Central » Generals Editing Forum
Production Structures.
Moderators: Generals Moderators, Global Moderators
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [7 Posts] View previous topic :: View next topic
Author Message
Frontlines
Missile Trooper


Joined: 23 Nov 2009
Location: Gonzales, CA

PostPosted: Thu Nov 17, 2011 12:18 am    Post subject:   Production Structures. Reply with quote

Is it possible, with ANY sort of workaround, to get a War factory or barracks, to be able to construct two of something at the same time?
Or.. Have one unit come out one opening
and a different unit,c ome out another opening?

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Orac
President


Joined: 11 Jul 2008
Location: New Zealand

PostPosted: Thu Nov 17, 2011 12:43 am    Post subject: Reply with quote

Doesn't the infantry general do this by default?
I'm pretty sure that he can create minigunners in pairs, but I haven't played vanilla in yonks so maybe I'm miss-remembering..

Back to top
View user's profile Send private message
Frontlines
Missile Trooper


Joined: 23 Nov 2009
Location: Gonzales, CA

PostPosted: Thu Nov 17, 2011 1:45 am    Post subject: Reply with quote

No he can...
I know you can have multiple units built at the same time, what I mean is. can they have separate departure points from the production structure.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
FurryQueen
General


Joined: 24 Jul 2010

PostPosted: Thu Nov 17, 2011 3:22 am    Post subject: Reply with quote

I've not seen it done before, but likely, it's not possible.
_________________
NZ.org | NZ Gaming | RP
Skype: doctordestiny891
MSN: genkosygin@hotmail.com
Steam

Back to top
View user's profile Send private message
Ju-Jin
Cyborg Firebomber


Joined: 23 Mar 2009
Location: Germany

PostPosted: Thu Nov 17, 2011 9:23 am    Post subject: Reply with quote

As there is only one build queue in Generals it doesn't work (in TW you could #Tongue)
_________________

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Dutchygamer
President


Joined: 18 Jun 2005
Location: Dordrecht, the Netherlands

PostPosted: Fri Nov 18, 2011 4:57 pm    Post subject: Reply with quote

Impossible. Closest you could get is what Orac suggested (using the multiplier from the Red Guard/Minigunner). Not entirely sure if this would work on vehicles.
_________________
Please, read the signature rules of the forum.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Regulus
Commander


Joined: 16 Feb 2008
Location: The Lone Star State

PostPosted: Sat Nov 19, 2011 4:01 am    Post subject: Reply with quote

Also, THERE CAN BE ONLY ONE! (highlander reference) exit point for a building. Infantry cannot exit out of a different position then the vehicles.
_________________
You come for the modding but you stay for the Crap Forum.

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [7 Posts] View previous topic :: View next topic
 Forum index » Modding Central » Generals Editing Forum
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group

Wildcard SSL Certificates
[ Time: 0.1533s ][ Queries: 12 (0.0494s) ][ Debug on ]