:: Home :: Get Hosted :: PPM FAQ :: Forum FAQ :: Privacy Policy :: Search :: Memberlist :: Usergroups :: Register :: Profile :: Log in to check your private messages :: Log in ::
Do you want to advertise at Project Perfect Mod. Find out how to do it HERE.

The time now is Mon Dec 17, 2018 9:39 am
All times are UTC + 0
 Forum index » Modding Central » Red Alert 2 Editing Forum
Request for [red alert 2 YR]
Moderators: Global Moderators, Red Alert 2 Moderators
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [17 Posts] View previous topic :: View next topic
Author Message
Lansmozar
Vehicle Driver


Joined: 16 Oct 2018

PostPosted: Sat Oct 20, 2018 6:04 am    Post subject:  Request for [red alert 2 YR]
Subject description: Code for tech building where infantry gain veteran
Reply with quote

Hi is anyone can share the code from rulesmd.ini for tech building where infantry and units gained veteran when captured? (Not stolen tech by spy)

Like for those tech hospital=infantry gained selfheal.
and tech machine shop=vehicles gained auto repair.

Thanks in advance...

Back to top
View user's profile Send private message
TAK02
Commander


Joined: 28 Jun 2015
Location: It was Damascus.

PostPosted: Sat Oct 20, 2018 6:30 am    Post subject: Reply with quote

RA2 and YR don't have that logic. Ares does.

http://ares-developers.github.io/Ares-docs/new/buildings/academy.html
_________________
One and only developer of C&C S. True Supremacy.
Youtube: C&C Supremacy Mod | Skype: TAK02 Supreme CnC Mods
m7 wrote:
I tend to release things I create so that assets are never lost to hard drive problems, accidental deletion, or me having to pretend to care about rippers taking things from my project when it is done. #Tongue
I once ninja'd MigEater #Tongue
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website ModDB Profile ID Skype Account
Lin Kuei Ominae
Seth


Joined: 16 Aug 2006
Location: Germany

PostPosted: Mon Oct 22, 2018 6:57 am    Post subject: Reply with quote

Armory=yes
works ever since TS and no Ares needed to promote infantry.
_________________
SHP Artist of Twisted Insurrection:  Nod buildings

Public SHPs
X-Mech Calendar (28 Mechs for GDI and Nod)
5 GDI, 5 Nod, 1 Mutant, 1 Scrin unit, 1 GDI building

Tools
Image Shaper______TMP Shop______C&C Executable Modifier

Back to top
View user's profile Send private message
TAK02
Commander


Joined: 28 Jun 2015
Location: It was Damascus.

PostPosted: Mon Oct 22, 2018 7:23 am    Post subject: Reply with quote

Lin Kuei Ominae wrote:
Armory=yes
works ever since TS and no Ares needed to promote infantry.

Yeah, but it's bugged in RA2 and YR Wink

Also:
"gained veteran when captured [...] Like for those tech hospital=infantry gained selfheal. and tech machine shop=vehicles gained auto repair."
This leads me to believe he may actually want instant promotion to all infantry or Vehicles present on the battlefield, as opposed to sending them somewhere to get them promoted (which also locks up after used for Ammo= times) or the new ones fresh from the assembly line (RA3 academies)
_________________
One and only developer of C&C S. True Supremacy.
Youtube: C&C Supremacy Mod | Skype: TAK02 Supreme CnC Mods
m7 wrote:
I tend to release things I create so that assets are never lost to hard drive problems, accidental deletion, or me having to pretend to care about rippers taking things from my project when it is done. #Tongue
I once ninja'd MigEater #Tongue
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website ModDB Profile ID Skype Account
Lansmozar
Vehicle Driver


Joined: 16 Oct 2018

PostPosted: Fri Oct 26, 2018 7:20 pm    Post subject: Reply with quote

Asking for rules.ini codes where vehicles is already occupied by specific troops when build like "IFV, FLAK TRUCK and BATTLE FORTRESS" and for the buildings like BUNKER?

Back to top
View user's profile Send private message
kenosis
Commander


Joined: 19 Aug 2009
Location: Moscow State University

PostPosted: Fri Oct 26, 2018 7:33 pm    Post subject: Reply with quote

Can't understand question. Bunkers that is already occupied when built exist in RA2?

If you mean InitialPayload. Read Ares manual.
_________________
Bureau de Planification de WLGC
Présente fièrement

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Skype Account Yahoo Messenger Account
4StarGeneral
Commander


Joined: 14 Sep 2006
Location: Constant Flux

PostPosted: Fri Oct 26, 2018 7:46 pm    Post subject: Reply with quote

You're looking for InitialPayload.

[BFRT]
InitialPayload.Types=E1,GGI,GHOST,CLEG
InitialPayload.Nums=1,2,1,1
SizeLimit=2

[NABNKR]
CanBeOccupied=yes
InitialPayload.Types=E2
InitialPayload.Nums=5
MaxNumberOccupants=5
CanOccupyFire=yes
SizeLimit=2

Don't forget the SizeLimit or it won't work.
_________________
"Don't beg for things; Do it yourself or you'll never get anything."
Lin Kuei Ominae wrote:
wrong forum. this is not minecraft.


Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Lansmozar
Vehicle Driver


Joined: 16 Oct 2018

PostPosted: Mon Oct 29, 2018 1:08 am    Post subject: Reply with quote

4StarGeneral wrote:
You're looking for InitialPayload.

[BFRT]
InitialPayload.Types=E1,GGI,GHOST,CLEG
InitialPayload.Nums=1,2,1,1
SizeLimit=2

[NABNKR]
CanBeOccupied=yes
InitialPayload.Types=E2
InitialPayload.Nums=5
MaxNumberOccupants=5
CanOccupyFire=yes
SizeLimit=2

Don't forget the SizeLimit or it won't work.


Is this require ARES to work?

Back to top
View user's profile Send private message
cxtian39
Commander


Joined: 11 Feb 2016
Location: United States

PostPosted: Mon Oct 29, 2018 2:21 am    Post subject: Reply with quote

Sir, yes, sir!
How 'bout some action?
_________________
Aircraft Factory Mod
Command & Conquer: Genetic Rhapsody

Back to top
View user's profile Send private message Skype Account
4StarGeneral
Commander


Joined: 14 Sep 2006
Location: Constant Flux

PostPosted: Mon Oct 29, 2018 1:21 pm    Post subject: Reply with quote

I mean, I linked to the Ares Documentation, figured it was pretty obvious...
_________________
"Don't beg for things; Do it yourself or you'll never get anything."
Lin Kuei Ominae wrote:
wrong forum. this is not minecraft.


Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Lansmozar
Vehicle Driver


Joined: 16 Oct 2018

PostPosted: Mon Oct 29, 2018 3:12 pm    Post subject: Reply with quote

Already have this ares on my game directory.
But the initial payload code isn't working....

Back to top
View user's profile Send private message
Virgil
Cyborg Soldier


Joined: 22 Jul 2018

PostPosted: Mon Oct 29, 2018 3:53 pm    Post subject: Reply with quote

Check your code (or delete and write again) to make sure you dont make any mistake when coding, as it works in many mods using Ares.

Back to top
View user's profile Send private message
E1 Elite
Commander


Joined: 28 May 2013

PostPosted: Mon Oct 29, 2018 3:58 pm    Post subject: Reply with quote

You have to run Ares like on commandline

Syringe "gamemd.exe" -LOG

or run RunAres.bat.

Back to top
View user's profile Send private message
Cranium
Defense Minister


Joined: 05 Dec 2009
Location: USA

PostPosted: Mon Oct 29, 2018 5:53 pm    Post subject: Reply with quote

Ive been out of the loop for quite a while but I think I remember making infantry promoted in certain buildings as well as coming out of the barracks itself too without Ares.
_________________

The enemy shall be injected with toxic poison - Venom

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Skype Account
cxtian39
Commander


Joined: 11 Feb 2016
Location: United States

PostPosted: Tue Oct 30, 2018 1:04 am    Post subject: Reply with quote

If one feature you want needs Ares then you need Ares
_________________
Aircraft Factory Mod
Command & Conquer: Genetic Rhapsody

Back to top
View user's profile Send private message Skype Account
McPwny
Combat Engineer


Joined: 29 Jan 2018

PostPosted: Tue Oct 30, 2018 6:02 am    Post subject: Reply with quote

cant put ares on a map file..

Back to top
View user's profile Send private message
TAK02
Commander


Joined: 28 Jun 2015
Location: It was Damascus.

PostPosted: Tue Oct 30, 2018 7:14 am    Post subject: Reply with quote

Go here and save yourself the embarresment:

https://ppmforums.com/viewtopic.php?p=566977#566977
_________________
One and only developer of C&C S. True Supremacy.
Youtube: C&C Supremacy Mod | Skype: TAK02 Supreme CnC Mods
m7 wrote:
I tend to release things I create so that assets are never lost to hard drive problems, accidental deletion, or me having to pretend to care about rippers taking things from my project when it is done. #Tongue
I once ninja'd MigEater #Tongue
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website ModDB Profile ID Skype Account
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [17 Posts] View previous topic :: View next topic
 Forum index » Modding Central » Red Alert 2 Editing Forum
Jump to:  
Share on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on DiggShare on RedditShare on PInterestShare on Del.icio.usShare on Stumble Upon
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group

Wildcard SSL Certificates
[ Time: 0.2931s ][ Queries: 11 (0.1661s) ][ Debug on ]