Page 1 of 1 [9 Posts]  
Author Message
Banshee
PostPosted: Tue Nov 07, 2017 11:32 pm    Post subject:

Right now, this bug is fixed on both.
G-E
PostPosted: Tue Nov 07, 2017 11:18 pm    Post subject:

I never had the flashing bug with HVA Builder only the Voxel Viewer...
Banshee
PostPosted: Tue Nov 07, 2017 5:22 pm    Post subject:

In a very short note, there is a OS: HVA Builder 2.13 that also fixes this bug. Just update your 2.12 with this file.
NucleiSplitter
PostPosted: Wed Oct 25, 2017 12:03 pm    Post subject:

Thanks Smile
E1 Elite
PostPosted: Wed Oct 25, 2017 6:28 am    Post subject:

Try OS HVA Builder v2.2 WIP 6 or 7:
https://ppmforums.com/viewtopic.php?t=40263
NucleiSplitter
PostPosted: Wed Oct 25, 2017 5:20 am    Post subject:

But my problem is that when I do a 360° preview of a voxel, there are white frames that make the gif flash... Any way to fix that? Confused
G-E
PostPosted: Tue Oct 24, 2017 12:21 am    Post subject:

HVA Builder's is perfect, operates like the viewer but without the glitches.
MustaphaTR
PostPosted: Mon Oct 23, 2017 4:00 pm    Post subject:

Use VXL Editor's one. Afaik it works fine.
NucleiSplitter
PostPosted: Mon Oct 23, 2017 2:18 am    Post subject:  OS HVA Builder 2.12 360° Image Issue
Subject description: The damn White Flashes! It burns!!

Everytime I try to make a 360° Vocel Preview .gif, it has some completely white frames that makes it flash, any way to fix this aside from using GIMP and making another preview to copy and paste the missing frames from? It's been annoying me since I shown the Flak-Track I made  Sad
Page 1 of 1 [9 Posts]  

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group