:: Home :: Get Hosted :: PPM FAQ :: Forum FAQ :: Privacy Policy :: Search :: Memberlist :: Usergroups :: Register :: Profile :: Log in to check your private messages :: Log in ::

Do you want to advertise at Project Perfect Mod. Find out how to do it HERE.

The time now is Mon Oct 26, 2020 5:59 pm
All times are UTC + 0
 Forum index » Modding Central » Red Alert 2 Editing Forum
Missing name in Mental Omega
Moderators: Global Moderators, Red Alert 2 Moderators
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [8 Posts] View previous topic :: View next topic
Author Message
Safahvrine
Civilian


Joined: 11 Sep 2020

PostPosted: Fri Sep 11, 2020 7:00 am    Post subject:  Missing name in Mental Omega Reply with quote

Hi I'm new here, I want to make a new Allied tank that deploys into a War Factory like the Soviet has so I edited the file called rulesmo.ini a little bit. But in the game its name goes MISSING:'NAME:ALLMOBILEFACTORY'
What is happening? Can you guys help me?
Ah here is its code I made in that file:

[ALLMOBILEFACTORY]
UIName=Name:ALLMOBILEFACTORY
Name=Mobile Allied War Factory
Image=CMIN
Strength=2000
Category=Support
Armor=mcv
AttachEffect.Animation=MCVMARK
AttachEffect.Duration=30
AttachEffect.TemporalHidesAnim=no
AttachEffect.PenetratesIronCurtain=yes
Cloneable=no
ProtectedDriver=yes
DeploysInto=GAWEAP
TechLevel=11
Sight=7
Crewed=no
Speed=4
Owner=Europeans,UnitedStates,Pacific
CrateGoodie=no
ImmuneToPsionics=no
Cost=3000
Soylent=750
Bounty.Value=750
Bounty=yes
Bounty.Display=yes
Points=200
ROT=5
Crewed=no
Crusher=yes
Explosion=TWLT070,S_BANG48,S_BRNL58,S_CLSN58,S_TUMU60
VoiceSelect=MCVAlliedSelect
VoiceMove=MCVAlliedMove
VoiceAttack=MCVAlliedMove
DieSound=GenVehicleDie
VoiceFeedback=
DeploySound=ConstructionYardDeploy
MoveSound=MCVMoveStart
MaxDebris=5
Locomotor={4A582741-9839-11d1-B709-00A024DDAFD1}
Weight=4
MovementZone=Normal
ThreatPosed=0
DamageParticleSystems=SparkSys,SmallGreySSys
SpecialThreatValue=1
ZFudgeColumn=12
ZFudgeTunnel=15
Size=6
Trainable=no
Insignia.Veteran=dummy
Insignia.Elite=dummy
Bunkerable=no
OmniCrushResistant=yes
SelfHealing=yes
DamageSound=VehicleDamagedHeavy
VehicleThief.Allowed=no
Accelerates=true
SlowdownDistance=1
AccelerationFactor=1
DeaccelerationFactor=0
ImmuneToAbduction=no
CanBeReversed=no
Chronoshift.Crushable=no


I'm just a 15 years old girl, I may not understand a lot of things so please explain things clearly for me. Thank you!

Back to top
View user's profile Send private message
Virgil
Rocket Cyborg


Joined: 22 Jul 2018

PostPosted: Fri Sep 11, 2020 7:44 am    Post subject: Reply with quote

You need to add NAME:ALLMOBILEFACTORY into one of the stringtableXX.csf to let the game know what string should it display. Extract one csf file and you should be able to make out how is it working on your own.

DO NOT FORGET TO SAVE!

Back to top
View user's profile Send private message
Safahvrine
Civilian


Joined: 11 Sep 2020

PostPosted: Fri Sep 11, 2020 8:15 am    Post subject: Reply with quote

Wait, wait... what? I can't get it. Where is that stringtableXX.csf and how to extract it?

Back to top
View user's profile Send private message
E1 Elite
Commander


Joined: 28 May 2013

PostPosted: Fri Sep 11, 2020 8:23 am    Post subject: Reply with quote

Try this first:

UIName=NOSTR:Mobile Allied War Factory

Back to top
View user's profile Send private message
Safahvrine
Civilian


Joined: 11 Sep 2020

PostPosted: Fri Sep 11, 2020 9:27 am    Post subject: Reply with quote

I added the code you gave and... everything messed up...
I can't even launch the game now! It just crashes.
In the Task Manager, when I started the game, the file gamemd.exe did appear, but it crashed after 2 seconds.
I uninstalled the game and reinstalled it 3 times, I also deleted my rulesmo.ini file, but it remains the same result...
Is there something wrong with my computer? Things cannot be ruined just by adding one code right?


Untitled.png
 Description:
 Filesize:  48.73 KB
 Viewed:  168 Time(s)

Untitled.png



Back to top
View user's profile Send private message
E1 Elite
Commander


Joined: 28 May 2013

PostPosted: Fri Sep 11, 2020 9:57 am    Post subject: Reply with quote

Run with admin permission, right click on the EXE files and in properties -> compatibility, tick run as administrator.

Back to top
View user's profile Send private message
Safahvrine
Civilian


Joined: 11 Sep 2020

PostPosted: Fri Sep 11, 2020 11:57 am    Post subject: Reply with quote

Never mind. I just use Ctrl+Alt+Del and everything returns to normal.
This time, the code helps. Thanks a lot on that!

Back to top
View user's profile Send private message
cxtian39
Commander


Joined: 11 Feb 2016

PostPosted: Sat Sep 12, 2020 5:03 am    Post subject: Reply with quote

Maybe we need Mental Omega Editing subforum as questions about editing it increase recently.
_________________
I DON'T extract models from Rivals.
I play Rivals tho, PM me for a fight.

Back to top
View user's profile Send private message Skype Account
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [8 Posts] View previous topic :: View next topic
 Forum index » Modding Central » Red Alert 2 Editing Forum
Jump to:  
Share on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on DiggShare on RedditShare on PInterestShare on Del.icio.usShare on Stumble Upon
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group

[ Time: 0.1688s ][ Queries: 13 (0.0194s) ][ Debug on ]