:: Home :: Get Hosted :: PPM FAQ :: Forum FAQ :: Privacy Policy :: Search :: Memberlist :: Usergroups :: Register :: Profile :: Log in to check your private messages :: Log in ::
Do you want to advertise at Project Perfect Mod. Find out how to do it HERE.

The time now is Mon Jul 23, 2018 12:56 am
All times are UTC + 0
 Forum index » Featured Projects » Twisted Insurrection » Your Input
Build bug
Moderators: Aro, Crimsonum, ErastusMercy, Lin Kuei Ominae, ^Rampastein
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [13 Posts] View previous topic :: View next topic
Author Message
test7878
Civilian


Joined: 03 Aug 2014

PostPosted: Thu Aug 06, 2015 4:29 pm    Post subject:  Build bug Reply with quote

Sorry my english is very poor. Sad

I do not know the BUG which version beginning....
Now version still have a chance happen.

Sometimes can't built around building (often)


Sometimes can build anywhere (low probability)

Back to top
View user's profile Send private message
Aro
Alcohol Fueled


Joined: 10 Sep 2006
Location: Birmingham, United Kingdom

PostPosted: Thu Aug 06, 2015 4:48 pm    Post subject: Reply with quote

This is completely bizarre! We'll look into this and see if we can find what's causing it. Thank you for reporting.
_________________


Twisted Insurrection [Version 0.6]
Twisted Insurrection OST [Vol. 6]
Twisted Insurrection: Gallery

Tiberian Sun Client (Includes UMP)

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Lin Kuei Ominae
Seth


Joined: 16 Aug 2006
Location: Germany

PostPosted: Thu Aug 06, 2015 6:01 pm    Post subject: Reply with quote

What? Surprised
That is really strange.

It reminds me a bit on the strange issue TI had long ago, where multiple buildings could be placed over each other. IIRC it was due to a missing HVA.
_________________
SHP Artist of Twisted Insurrection:  Nod buildings

Public SHPs
X-Mech Calendar (28 Mechs for GDI and Nod)
5 GDI, 5 Nod, 1 Mutant, 1 Scrin unit, 1 GDI building

Tools
Image Shaper______TMP Shop______C&C Executable Modifier

Back to top
View user's profile Send private message
Dutchygamer
President


Joined: 18 Jun 2005
Location: Dordrecht, the Netherlands

PostPosted: Thu Aug 06, 2015 6:43 pm    Post subject: Reply with quote

Lin Kuei Ominae wrote:
What? Surprised
That is really strange.

It reminds me a bit on the strange issue TI had long ago, where multiple buildings could be placed over each other. IIRC it was due to a missing HVA.

That one time I was able to put a Power Plant, Fist of Nod, Obelisk, SAM Site and Hand of Nod on the same place before the game decided I had enough fun and crashed? #Tongue
_________________
Please, read the signature rules of the forum.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Skype Account
AlexB
Commander


Joined: 31 May 2010
Location: Germany

PostPosted: Thu Aug 06, 2015 8:26 pm    Post subject: Reply with quote

How big are the maps?
_________________

Back to top
View user's profile Send private message
Aro
Alcohol Fueled


Joined: 10 Sep 2006
Location: Birmingham, United Kingdom

PostPosted: Thu Aug 06, 2015 8:33 pm    Post subject: Reply with quote

The map in the first screenshot (which is Version 0.40) is Fortification, which is: 150x120

The map in the second screenshot (an older version, either Public Beta 5 or Version 0.39) is Deadwinter Invasion, which is: 95x96

I've seen the first problem happen a couple of times before, it seems to be completely random as to when it happens and what structures it effects. It's not consistent, but has happened to me a number of times in the past during online games. It's absolutely mind boggling.  Confused
_________________


Twisted Insurrection [Version 0.6]
Twisted Insurrection OST [Vol. 6]
Twisted Insurrection: Gallery

Tiberian Sun Client (Includes UMP)

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Lin Kuei Ominae
Seth


Joined: 16 Aug 2006
Location: Germany

PostPosted: Thu Aug 06, 2015 8:52 pm    Post subject: Reply with quote

Seems like some strange "index out of bounds" or "buffer overflow" issue, where the building or the terrain is malfunctioning.
Maybe too many terrain tiles or buildings? (or some other objectlist)
_________________
SHP Artist of Twisted Insurrection:  Nod buildings

Public SHPs
X-Mech Calendar (28 Mechs for GDI and Nod)
5 GDI, 5 Nod, 1 Mutant, 1 Scrin unit, 1 GDI building

Tools
Image Shaper______TMP Shop______C&C Executable Modifier

Back to top
View user's profile Send private message
Vulture
AA Infantry


Joined: 08 Jan 2011

PostPosted: Fri Aug 07, 2015 7:01 pm    Post subject: Reply with quote

Aro wrote:

I've seen the first problem happen a couple of times before...

I have seen this happening in the orginal TS as well as Yuri's Revenge... I assume it is an issue with the engine?
_________________
Tales of War

Back to top
View user's profile Send private message
Isaac_The_Madd
AA Infantry


Joined: 16 Jul 2015

PostPosted: Fri Aug 07, 2015 7:45 pm    Post subject: Reply with quote

Yuri's revenge was built directly on top of Tiberian sun sun it could be anything.

Back to top
View user's profile Send private message
Vulture
AA Infantry


Joined: 08 Jan 2011

PostPosted: Fri Aug 07, 2015 8:46 pm    Post subject: Reply with quote

True but it still narrows down the options (things exclusively added into TI are not the problem (might be for the 2nd bug though!))
_________________
Tales of War

Back to top
View user's profile Send private message
Willy Dingus
Civilian


Joined: 21 Mar 2014

PostPosted: Wed Nov 25, 2015 12:44 am    Post subject: Reply with quote

I been Having this problem also after I edited the AI. For some reason when I make a TaskForce with Engineers and when the AI creates the team the glitch starts. I also think it is caused by the AI building a taskforce with hijacker infantry and regular infantry together in an APC.

Back to top
View user's profile Send private message
Crimsonum
Seth


Joined: 14 Jul 2005
Location: Fineland

PostPosted: Wed Nov 25, 2015 7:25 am    Post subject: Reply with quote

Not another bridge-issue #Cussing out I've only experienced the first problem myself, and only on the latest versions. Isn't it usually followed by a crash? At least I recall my game freezing/crashing some time after the problem occured.
_________________


Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Willy Dingus
Civilian


Joined: 21 Mar 2014

PostPosted: Sat Nov 28, 2015 8:30 pm    Post subject: Reply with quote

Does TI have any Taskforces using The Machinist? Does the AI use the Machinist to hijack tanks? What if it is being caused by Engineer=yes and VehicleThief=yes being used together or it might be the AITriggerType for that taskforce or the script.

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [13 Posts] View previous topic :: View next topic
 Forum index » Featured Projects » Twisted Insurrection » Your Input
Jump to:  
Share on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on DiggShare on RedditShare on PInterestShare on Del.icio.usShare on Stumble Upon
Quick Reply
Username:


If you are visually impaired or cannot otherwise answer the challenges below please contact the Administrator for help.


Write only one of the following words: Brotherhood, unity, peace! 

 
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group

Wildcard SSL Certificates
[ Time: 0.1474s ][ Queries: 11 (0.0226s) ][ Debug on ]