:: Home :: Get Hosted :: PPM FAQ :: Forum FAQ :: Privacy Policy :: Search :: Memberlist :: Usergroups :: Register :: Profile :: Log in to check your private messages :: Log in ::
Do you want to advertise at Project Perfect Mod. Find out how to do it HERE.

The time now is Sun Aug 25, 2019 3:23 pm
All times are UTC + 0
 Forum index » Modding Central » Red Alert 3 Editing Forum
What am i missing?
Moderators: Global Moderators
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [1 Post] View previous topic :: View next topic
Author Message
volcanicmelodies
Civilian


Joined: 11 Jan 2019

PostPosted: Fri Jan 11, 2019 8:46 am    Post subject:  What am i missing?
Subject description: I cannot make any edits even with the source codes
Reply with quote

Hello everyone. Since 1 week ago i am trying to edit "anything" in the game but i cannot. I even downloaded several source codes and i didn't succeed and when i follow this tutorial, nothing happens.

But i believe there is some errors into this guide OR in my files. https://www.moddb.com/games/cc-red-alert-3/tutorials/ra3-starters-guide-pt1

1-) As  you can see, after the UnitIntro i don't have the plain name section. I have something different like joinaction replace etc etc so, here is how i entered mytank. I am not sure am i successful or not.
https://pasteboard.co/HVVo0k1.png

2-) Then , have opened LogicCommand but i realized when i try to copy and paste, there is some errors and i have copied the preset value with mytank (look at the right) and i am not sure again.
https://pasteboard.co/HVVofpY.png

3-) I believe this part is correct
https://pasteboard.co/HVVoo2U.png

4-) I think this part is correct too
https://pasteboard.co/HVVou2T.png

5-) This one too
https://pasteboard.co/HVVoAx6.png


Before the mod build part i need to learn my mistakes. Am i missing something?


6-) This is what it looks like my mod. After i do that i am going to this location
https://pasteboard.co/HVVoG7q.png

C:\Users\Volkan\Documents\Mods\mymod

Copying this mod in here

C:\Users\Volkan\Documents\Red Alert 3\Mods\mymod

I have this files

mymod.big 1KB

mymod_1.0.skudef 1KB

Then i am opening launcer > Game Browser > Mods > mymod > Launch Game

I am starting the game, after i build Allied War Factory there is no new tank (and guardian tank name still the same)

I am going to crazy. I am wasting 1 week just for making one simple edit.

Where is the fault?

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [1 Post] View previous topic :: View next topic
 Forum index » Modding Central » Red Alert 3 Editing Forum
Jump to:  
Share on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on DiggShare on RedditShare on PInterestShare on Del.icio.usShare on Stumble Upon
Quick Reply
Username:


If you are visually impaired or cannot otherwise answer the challenges below please contact the Administrator for help.


Write only two of the following words separated by a sharp: Brotherhood, unity, peace! 

 
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group

Wildcard SSL Certificates
[ Time: 0.1100s ][ Queries: 11 (0.0035s) ][ Debug on ]