:: Home :: Get Hosted :: PPM FAQ :: Forum FAQ :: Privacy Policy :: Search :: Memberlist :: Usergroups :: Register :: Profile :: Log in to check your private messages :: Log in ::
Do you want to advertise at Project Perfect Mod. Find out how to do it HERE.

The time now is Tue Nov 19, 2019 9:42 pm
All times are UTC + 0
 Forum index » PPM Zone » PPM News Network
Tiberian Sun Installation Pack
Moderators: Global Moderators
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [44 Posts] View previous topic :: View next topic
Author Message
Tore
Plasma Trooper


Joined: 15 Jun 2006
Location: The way north

PostPosted: Mon Mar 29, 2010 2:58 pm    Post subject:  Tiberian Sun Installation Pack
Subject description: The community does what EA doesn't
Reply with quote

EA's freeware release was a pain to install. It was comprised of a Tiberian Sun folder directly copied from The First Decade. It also had a bunch of batch files and registry files people had to install.

This caused a lot of confusion, that left many people with nothing but a broken game.

So therefore:

The Command & Conquer Communications Center and CnCWorld.org proudly presents!



What this installation program does:
- Installs the Westwood Shared Internet Components (optional)
- Installs a few extras; Map Editor, Manuals, Icons
- Installs the themepacks (optional)
- Applies the LAN patch
- Automatically applies registry entires
- Downloads and installs the videos (optional)
- Installs the game itself (obviously)

Tested and works flawlessly on Windows XP, Windows Vista, Windows 7 and Windows 7 64-bit!

Download here!

If you find any bugs please report them here

Have fun!
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Skype Account
MT
General


Joined: 23 Jun 2008
Location: Wandering Time

PostPosted: Mon Mar 29, 2010 3:37 pm    Post subject: Reply with quote

This is awesome! Who are the creators we all should thank?

Back to top
View user's profile Send private message
Tore
Plasma Trooper


Joined: 15 Jun 2006
Location: The way north

PostPosted: Mon Mar 29, 2010 3:41 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Created by Tore


I guess it's me... Very Happy
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Skype Account
Morpher
General


Joined: 28 Jan 2005

PostPosted: Mon Mar 29, 2010 3:51 pm    Post subject: Reply with quote

Tore wins, you go through to the final.
_________________


Back to top
View user's profile Send private message
Pepzi
Plasma Trooper


Joined: 26 Nov 2004
Location: Sweden

PostPosted: Mon Mar 29, 2010 4:18 pm    Post subject: Reply with quote

Nice! =D

Back to top
View user's profile Send private message
OmegaBolt
President


Joined: 21 Mar 2005
Location: York, England

PostPosted: Mon Mar 29, 2010 7:30 pm    Post subject: Reply with quote

Few points:

- Should have included Hyper's waveclass fix.
- The FS missions can go in MAPS03.
- Could have cleaned up the files. Half of them arn't necessary AFAIK.
- The music during installation is pretty annoying, especially if your spending ages downloading the videos.
_________________
TAK02 wrote:
Screw AttachEffect. Can't think of any use for it.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Skype Account
Tore
Plasma Trooper


Joined: 15 Jun 2006
Location: The way north

PostPosted: Mon Mar 29, 2010 7:49 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
- The FS missions can go in MAPS03


Tried several times, didn't work.

Quote:
- The music during installation is pretty annoying, especially if your spending ages downloading the videos.


Meh, I'll disable the loop in the next version.

Quote:
- Could have cleaned up the files. Half of them arn't necessary AFAIK.


I've cleaned up a lot of files. Those I have no idea what does are left there.
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Skype Account
OmegaBolt
President


Joined: 21 Mar 2005
Location: York, England

PostPosted: Mon Mar 29, 2010 7:53 pm    Post subject: Reply with quote

Well I've got my FS missions in MAPS03 and it works fine.
_________________
TAK02 wrote:
Screw AttachEffect. Can't think of any use for it.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Skype Account
CCHyper
Defense Minister


Joined: 07 Apr 2005

PostPosted: Mon Mar 29, 2010 8:23 pm    Post subject: Reply with quote

TFD nor the Freeware TS have them in MAP03 becuase of the NoCD, IIRC

Back to top
View user's profile Send private message
Orac
President


Joined: 11 Jul 2008
Location: New Zealand

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 3:15 am    Post subject: Reply with quote

Hmm..
I have no need for this because I own the CD, but I have to ask: Does it have the same install screens as regular, good-ol'-days, from-the-CD TS?

Back to top
View user's profile Send private message
Aro
Alcohol Fueled


Joined: 10 Sep 2006
Location: Birmingham, United Kingdom

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 3:54 am    Post subject: Reply with quote

Where's the point in adding modded files? You won't be able to play online then. For those that don't play the game online, add the mod fixes yourself.

Back to top
View user's profile Send private message
toadnuke
Soldier


Joined: 08 May 2008
Location: Florida

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 4:22 am    Post subject: Reply with quote

Aro wrote:
Where's the point in adding modded files? You won't be able to play online then. For those that don't play the game online, add the mod fixes yourself.


QFT

I was just about to say that.

This is the freeware version of TS, not some sort of TS optimization or a community mod. Confused
_________________

For all the latest updates, visit my site. http://www.freewebs.com/toadnuke/

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address
Tore
Plasma Trooper


Joined: 15 Jun 2006
Location: The way north

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 10:34 am    Post subject: Reply with quote

Modded files? Who said anything about any modded files?

Quote:
I have no need for this because I own the CD, but I have to ask: Does it have the same install screens as regular, good-ol'-days, from-the-CD TS?


It doesn't, think of it more as the installer for RA/C&C95 minus the slideshow...

And thanks for making it frontpage!
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Skype Account
chickendippers
Medic


Joined: 26 May 2004
Location: Newcastle, UK

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 11:27 am    Post subject: Reply with quote

Here are some screenshots of the installer: http://www.cncforums.com/new/showthread.php?p=17682
_________________

Webmaster of - [CnCWorld]
Webmaster of - [CNC Community]

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Skype Account Yahoo Messenger Account AIM Address
Aro
Alcohol Fueled


Joined: 10 Sep 2006
Location: Birmingham, United Kingdom

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 3:13 pm    Post subject: Reply with quote

Tore wrote:
Modded files? Who said anything about any modded files?


LoL...

Quote:
- Should have included Hyper's waveclass fix.
- The FS missions can go in MAPS03.
- Could have cleaned up the files. Half of them arn't necessary AFAIK.


Those would be what we call modded files.

Back to top
View user's profile Send private message
Bittah Commander
Defense Minister


Joined: 21 May 2003
Location: The Netherlands

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 3:20 pm    Post subject: Reply with quote

- You can play online with the Waveclass against people that don't have it as well perfectly fine.
- The FS missions indeed can go in MAPS03; that's where mine are and I play TS without the discs.
- Removing unnecessary files doesn't mean modifying existing files (well, not aside from the mix files) and this also won't make games incompatible between 2 different players online.
- What does the music that plays during the installation have to do with modding files?

QFBS:
Aro wrote:
Where's the point in adding modded files? You won't be able to play online then. For those that don't play the game online, add the mod fixes yourself.

Razz
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail ModDB Profile ID YouTube User URL Facebook Profile URL
Aro
Alcohol Fueled


Joined: 10 Sep 2006
Location: Birmingham, United Kingdom

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 3:24 pm    Post subject: Reply with quote

Have you actually tried it? Last time I tried playing vanilla TS online with Hyper's fix I got reconnection errors. If it actually works, ignore my quote in Bittah's post. #Tongue

Back to top
View user's profile Send private message
-=HelloDave=-
Grenadier


Joined: 06 Nov 2008

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 4:12 pm    Post subject: Reply with quote

Awesome, Thanks Tore <3 <3 <3
I love Dusk Hour but I didn't want to hear it that much.

Back to top
View user's profile Send private message
Ordosherrscher
Commander


Joined: 20 Nov 2007
Location: Germany, Berlin

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 7:17 pm    Post subject: Reply with quote

Aro wrote:
Have you actually tried it? Last time I tried playing vanilla TS online with Hyper's fix I got reconnection errors. If it actually works, ignore my quote in Bittah's post. #Tongue


I do get them too - but just some times. And I'm sure, the others don't got the fix....
So, yes, you can play with them online.
BTW, didnt you want to play with me these times...? You wouldn't believe me, that most player likely choose Nod xD
_________________

Think of me as Nordos, 'cause Banshee wouldn't rename me

Back to top
View user's profile Send private message Skype Account
DaRTzO
Laser Commando


Joined: 18 Jan 2006
Location: Country Swing

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 7:50 pm    Post subject: Reply with quote

I also posted this on Strike-team's TS section to help you spread it and it's been pinned by the admin.

http://strike-team.net/forums/index.php/forum/388-tiberian-sun/

Back to top
View user's profile Send private message
CCHyper
Defense Minister


Joined: 07 Apr 2005

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 8:05 pm    Post subject: Reply with quote

This fix causes sync errors?! What the hell...

Back to top
View user's profile Send private message
Ordosherrscher
Commander


Joined: 20 Nov 2007
Location: Germany, Berlin

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 8:12 pm    Post subject: Reply with quote

CCHyper wrote:
This fix causes sync errors?! What the hell...

IT DOES NOT xD
Aro is wrong Smile
_________________

Think of me as Nordos, 'cause Banshee wouldn't rename me

Back to top
View user's profile Send private message Skype Account
OmegaBolt
President


Joined: 21 Mar 2005
Location: York, England

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 8:17 pm    Post subject: Reply with quote

Well, if it does the only good fix for that is to spread the patch around to everyone by including it in this download. #Tongue
_________________
TAK02 wrote:
Screw AttachEffect. Can't think of any use for it.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Skype Account
Tore
Plasma Trooper


Joined: 15 Jun 2006
Location: The way north

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 8:51 pm    Post subject: Reply with quote

I'm not adding the waveclass fix until it's confirmed that it works playing some random dudes on XWIS.
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Skype Account
Ordosherrscher
Commander


Joined: 20 Nov 2007
Location: Germany, Berlin

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 8:59 pm    Post subject: Reply with quote

I played with this patch, about a month or more, and I didnt got more disconn errors then I did before...
_________________

Think of me as Nordos, 'cause Banshee wouldn't rename me

Back to top
View user's profile Send private message Skype Account
DaRTzO
Laser Commando


Joined: 18 Jan 2006
Location: Country Swing

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 10:28 pm    Post subject: Reply with quote

Tore wrote:
I'm not adding the waveclass fix until it's confirmed that it works playing some random dudes on XWIS.


Just listen to the community feedback and act accordingly.

Back to top
View user's profile Send private message
Aro
Alcohol Fueled


Joined: 10 Sep 2006
Location: Birmingham, United Kingdom

PostPosted: Tue Mar 30, 2010 11:01 pm    Post subject: Reply with quote

Ordosherrscher wrote:
CCHyper wrote:
This fix causes sync errors?! What the hell...

IT DOES NOT xD
Aro is wrong Smile


It does for me, I just tested.
Aro is not wrong. Smile

Back to top
View user's profile Send private message
Bittah Commander
Defense Minister


Joined: 21 May 2003
Location: The Netherlands

PostPosted: Wed Mar 31, 2010 12:16 am    Post subject: Reply with quote

Odd... I've played online with it (although just once) and it didn't cause a reconnection error for me. Maybe the reconnect error just occurs when somebody else gets a waveclass error? #Tongue
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail ModDB Profile ID YouTube User URL Facebook Profile URL
Aro
Alcohol Fueled


Joined: 10 Sep 2006
Location: Birmingham, United Kingdom

PostPosted: Wed Mar 31, 2010 12:19 am    Post subject: Reply with quote

Could be, though that seems strange. Normally if someone gets the Waveclass error they'll get the Internal error and it will act as though they've simply been disconnected from the game. Reconnection errors on Vanilla TS are a rarity.

Back to top
View user's profile Send private message
DaRTzO
Laser Commando


Joined: 18 Jan 2006
Location: Country Swing

PostPosted: Wed Mar 31, 2010 4:40 am    Post subject: Reply with quote

Aro wrote:
Could be, though that seems strange. Normally if someone gets the Waveclass error they'll get the Internal error and it will act as though they've simply been disconnected from the game. Reconnection errors on Vanilla TS are a rarity.


Don't recons happen because a game goes out of sync?

Back to top
View user's profile Send private message
Tore
Plasma Trooper


Joined: 15 Jun 2006
Location: The way north

PostPosted: Wed Mar 31, 2010 10:54 am    Post subject: Reply with quote

The NoCD version of the waveclass fix does not play the videos. I will wait until the next version of the waveclass fix.
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Skype Account
OmegaBolt
President


Joined: 21 Mar 2005
Location: York, England

PostPosted: Wed Mar 31, 2010 11:05 am    Post subject: Reply with quote

Huh, which videos? It works for me.
_________________
TAK02 wrote:
Screw AttachEffect. Can't think of any use for it.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Skype Account
Bittah Commander
Defense Minister


Joined: 21 May 2003
Location: The Netherlands

PostPosted: Wed Mar 31, 2010 11:26 am    Post subject: Reply with quote

Indeed... The videos just need to be present in Movies01/02/03.mix in Tiberian Sun's installation directory.
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail ModDB Profile ID YouTube User URL Facebook Profile URL
Tore
Plasma Trooper


Joined: 15 Jun 2006
Location: The way north

PostPosted: Wed Mar 31, 2010 12:28 pm    Post subject: Reply with quote

Well, it didn't work for me.

The FS start video doesn't play, and the Nod and GDI intros doesn't play with the NoCD version.
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Skype Account
Ordosherrscher
Commander


Joined: 20 Nov 2007
Location: Germany, Berlin

PostPosted: Wed Mar 31, 2010 12:59 pm    Post subject: Reply with quote

Aro wrote:
Could be, though that seems strange. Normally if someone gets the Waveclass error they'll get the Internal error and it will act as though they've simply been disconnected from the game. Reconnection errors on Vanilla TS are a rarity.

Hum. I got them maybe every 8. game...
Yes, when someone gets a waveclasserror, he gets an IE and just disconn. No one else, just him. So, if all player kick the IEed player, they could continue (though it sucks with a computer...)
Anyway, I got them some times at random. Dont know exactly why, it just happens... Many think that it happens cause someone is cheating.

Strange, really. It doesn't prefer one special map, I got reconns at conf, various visc maps, battle day, warlords... pretty every well played map
_________________

Think of me as Nordos, 'cause Banshee wouldn't rename me

Back to top
View user's profile Send private message Skype Account
van Grunz
Guest




PostPosted: Fri Mar 01, 2013 12:17 am    Post subject: Reply with quote

The Reconnect errors seem to be dependent to randomly created maps. Some maps work fine, and some do get always reconnection errors. Meanwhile, I think it has to do something with the AI (path finding/target finding etc.).

I'm searching for a solution.

The Waveclass fix is compulsory to me, since I got it many times and searched for years about a fix (in the past, it occured with Nvidia Graphic Cards; I don't know how it will work on my Radeon 7970). I don't even think that it has something to do with the reconnection error because it only applies to a graphical issue. For a serious test one may need to test the same map with the same setup (i.e. with another player, not a computer) with & without this fix, around a few maps.

If there's another way to get rid of this pesky error, please let me know!

My mate & me both love Tiberian Sun, and I love this installation variant, especially the music! Do NOT let it not loop or kick it out...this would kill the unique atmosphere of this game. Anyway, it's the only way to get Tiberian Sun work on a Windows 7 x64 system.

Keep up the good work, and please let me know if there's an update.

The only thing I've changed is the disadvantage of super weapons in Tech Level 10. You can build anything, but the super weapons do not appear (but can be found in crates, though). BTW, my LAN setup is superb -- CAT6 double shielded network patch cables (bought, not made on my own) and Gigabit switches from LANCOM should meet high-end level. Also, there are no broadcasts from any machine since I disabled Windows' file sharing mechanism and every firewall. More free ride and bandwith is not possible. Maybe it's just too fast...

I neither play online, just alone or with my mate against computers in my LAN. If this error occurs, we're doing both a restart on our machines, because it is likely without to get this error again.

Anyway, scrolling about my base slows the system down even on my XEON i7. This is holy crap but seem to be due to Windows 7. Maybe it's a multi-core issue.

Feel free to mail me at:
van_grunz@t-online.de

Cheers,

van Grunz

Back to top
blubb
General


Joined: 31 Jul 2005

PostPosted: Fri Mar 01, 2013 1:06 am    Post subject: Reply with quote

van Grunz wrote:
The Reconnect errors seem to be dependent to randomly created maps. Some maps work fine, and some do get always reconnection errors. Meanwhile, I think it has to do something with the AI (path finding/target finding etc.).

I'm searching for a solution.

The Waveclass fix is compulsory to me, since I got it many times and searched for years about a fix (in the past, it occured with Nvidia Graphic Cards; I don't know how it will work on my Radeon 7970). I don't even think that it has something to do with the reconnection error because it only applies to a graphical issue. For a serious test one may need to test the same map with the same setup (i.e. with another player, not a computer) with & without this fix, around a few maps.

If there's another way to get rid of this pesky error, please let me know!

My mate & me both love Tiberian Sun, and I love this installation variant, especially the music! Do NOT let it not loop or kick it out...this would kill the unique atmosphere of this game. Anyway, it's the only way to get Tiberian Sun work on a Windows 7 x64 system.

Keep up the good work, and please let me know if there's an update.

The only thing I've changed is the disadvantage of super weapons in Tech Level 10. You can build anything, but the super weapons do not appear (but can be found in crates, though). BTW, my LAN setup is superb -- CAT6 double shielded network patch cables (bought, not made on my own) and Gigabit switches from LANCOM should meet high-end level. Also, there are no broadcasts from any machine since I disabled Windows' file sharing mechanism and every firewall. More free ride and bandwith is not possible. Maybe it's just too fast...

I neither play online, just alone or with my mate against computers in my LAN. If this error occurs, we're doing both a restart on our machines, because it is likely without to get this error again.

Anyway, scrolling about my base slows the system down even on my XEON i7. This is holy crap but seem to be due to Windows 7. Maybe it's a multi-core issue.

Feel free to mail me at:
van_grunz@t-online.de

Cheers,

van Grunz



http://www.stuffhost.de/files/cnc/CnCPatcher.html
try this, it boosts performance if you're lucky, with no lag at all and apparently fixes the waveclass error too.
_________________

Hydraw Art on Facebook

Back to top
View user's profile Send private message
Guest





PostPosted: Fri Mar 01, 2013 2:15 am    Post subject: Reply with quote

blubb wrote:
http://www.stuffhost.de/files/cnc/CnCPatcher.html
try this, it boosts performance if you're lucky, with no lag at all and apparently fixes the waveclass error too.


YAY! \o/

Thanks a lot for this! I'll test it next time with my mate. Indeed one special map with the reconnection error was a bit slow about the gameplay...

Back to top
OrangeNero
Commander


Joined: 11 Jan 2012

PostPosted: Fri Mar 01, 2013 3:57 am    Post subject: Reply with quote

Since when does one need to install free Tiberian Sun? I downloaded it as a zip. Unzipped. Played. No install. I can copy paste the OfficialTiberianSun folder to wherever I want and have various with different mods applied to.
Dunno what you talk about but from my perspective it all sounds wrong. The graphics patch is an absolute must as it eliminates most of the lag.
_________________
Free Tibed!
EA for worst company of the decade!

Back to top
View user's profile Send private message
Lin Kuei Ominae
Seth


Joined: 16 Aug 2006
Location: Germany

PostPosted: Fri Mar 01, 2013 6:48 am    Post subject: Reply with quote

The one EA provided was the shitty TFD version (AFAIK it doesn't even has firestorm included).

The First Decade version - needs registry crap
Good old CD version TS+FS - needs no registry crap, works like a portable application

I use the latter too and also played it from a USB-stick on a completely different PC.
_________________
SHP Artist of Twisted Insurrection:  Nod buildings

Public SHPs
X-Mech Calendar (28 Mechs for GDI and Nod)
5 GDI, 5 Nod, 1 Mutant, 1 Scrin unit, 1 GDI building

Tools
Image Shaper______TMP Shop______C&C Executable Modifier

Back to top
View user's profile Send private message
Volgin
Commander


Joined: 07 Mar 2009

PostPosted: Fri Mar 01, 2013 8:46 am    Post subject: Reply with quote

It does have firestorm, it also doesnt need registry crap unless you're going online with it...
_________________
Victory!

Back to top
View user's profile Send private message
^Rampastein
Rampastring


Joined: 11 Oct 2008
Location: Gensokyo

PostPosted: Fri Mar 01, 2013 9:58 am    Post subject: Reply with quote

Lin Kuei Ominae wrote:
I use the latter too and also played it from a USB-stick on a completely different PC.

I've done the same with the TFD version, except that I used a no-CD patched EXE (one of Hyper's waveclass fixes). It's not that different except for the executable. Also, it does include Firestorm.

And CnCNet has proven to be the most stable way of playing TS with others, at least in my experience.
_________________

Back to top
View user's profile Send private message ModDB Profile ID Facebook Profile URL
Tore
Plasma Trooper


Joined: 15 Jun 2006
Location: The way north

PostPosted: Fri Mar 01, 2013 4:03 pm    Post subject: Reply with quote

From my tests no version of TS needs any registry entries for singleplayer however for multiplayer it does.

XWIS requires the registry entries for WOL.
LAN/CnCNet requires a "serial" (can be any number in registry) when it reaches a certain amount of players in a lobby.
_________________

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Skype Account
van Grunz
Guest




PostPosted: Tue Sep 17, 2013 2:46 pm    Post subject:  Get rid of those pesky errors! Reply with quote

Hej Folks,

I've got some news about Tiberian Sun to report, related to the internal/reconnection error.

First of all, on Windows 7 x64 I need to apply the LAN Patch during installation, otherwise the LAN function is not working.
Next, I had to turn off the following parameters on my network cards (directly from device manager):

- Interrupt moderation/interrupt throttling
- Flow control (the most important)

It may also help to increase buffer size.

Since I disabled all those parameters on my network computers, I don't get a reconnection error any more. The NIC does not hold back packages or puts them together for later sending (anyway, I don't understand why it does it anyway on my gigabit ethernet network while only TS is running). As a welcome side effect, my browser does now load multiple tabs much faster. =)

Depending on the internal error, it is very important to make a CLEAN INSTALL with deleting every previous installation on the hard drive. Cleaning the few registry keys depending on Tiberian Sun can help, too.

Don't forget to backup your precious self-made cards, savegames and TS INI files, including the huge movie.mix files.

I've now installed the following runtimes for a clean and working system:
- Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable (x86)
- Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable (x64)
- Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable (x86)
- Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable (x64)
- Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable (x86)
- Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable (x64)
- Microsoft .NET Framework 4.5

In a forum I read about the tip that this internal error could be due to a dirty interpretation of C++ Code (unconfirmed). Fact is, I do need all 3 C++ Redistributables to get everything work, from my mouse driver (sic! -- it needs C++ 2008) till Tiberian Sun. A test with only C++ 2010 was also successful.

Once, I made a 5 hours LAN match with my mate -- without an internal or reconnection error.

At least it took me > 10 years to get TS proper work...

Anyway:
Who created the confirmation code?! It is neither possible for a machine to crack this because nor a human is able to interpret it correctly. Trying #10... -.-

Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [44 Posts] View previous topic :: View next topic
 Forum index » PPM Zone » PPM News Network
Jump to:  
Share on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on DiggShare on RedditShare on PInterestShare on Del.icio.usShare on Stumble Upon
Quick Reply
Username:


If you are visually impaired or cannot otherwise answer the challenges below please contact the Administrator for help.


Write only two of the following words separated by a sharp: Brotherhood, unity, peace! 

 
You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group

Wildcard SSL Certificates
[ Time: 0.5952s ][ Queries: 11 (0.0984s) ][ Debug on ]