:: Home :: Get Hosted :: PPM FAQ :: Forum FAQ :: Search :: Memberlist :: Usergroups :: Register :: Profile :: Log in to check your private messages :: Log in ::
Do you want to advertise at Project Perfect Mod. Find out how to do it HERE.

The time now is Sat Sep 23, 2017 9:20 am
All times are UTC + 0
 Forum index » Modding Central » Tiberian Sun Editing Forum » Mapping Discussion
3rd faction issues with campaign?
Moderators: Global Moderators, Tiberian Sun Moderators
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [2 Posts] View previous topic :: View next topic
Author Message
MirageFire
Vehicle Driver


Joined: 10 Apr 2014

PostPosted: Sat Mar 12, 2016 11:24 pm    Post subject:   3rd faction issues with campaign?
Subject description: IE
Reply with quote

I'm not sure if this is the right place to ask- but I still someone can help me out a bit-

I've been working on new (single player) maps and I tried to create a new faction for a mission.

However whenever I enter

Code:
[Houses]
0=GDI
1=Nod
2=STAR
3=Neutral
4=Special


... and the nessecary buildings like PowerPlant Barracks etc. (Every buildings is a copy of GDI)
It starts crashing on every single mission, even on the old missions like Tiberian Sun GDI mission 1. It gives me a (see attachment) IE in the loading screen. The only mission that doesn't crash is FS GDI first mission.

On a side note:
This faction is only inteded to use for single-player maps so I don't think I need to go through the tutorials in the forum which explains how to use the 3rd faction in multiplayer?


rules.ini
 Description:
The only modded file (except battle.ini) with the new faction.

Download
 Filename:  rules.ini
 Filesize:  269.94 KB
 Downloaded:  0 Time(s)


EXCEPT_2.TXT
 Description:
This one occurs on a custom test map with a minimum of just a few buildings and a few enemies on the map including the new side.

Download
 Filename:  EXCEPT_2.TXT
 Filesize:  20.75 KB
 Downloaded:  0 Time(s)


EXCEPT.TXT
 Description:
This IE occurs when I try to load TS GDI/NOD mission 1. According to renegadesproject site the issue is: "It was attempted to use a normal colored house on a multiplayer map."
But it doesn't make much sense for me x_x

Download
 Filename:  EXCEPT.TXT
 Filesize:  20.75 KB
 Downloaded:  1 Time(s)


Back to top
View user's profile Send private message
Darkstorm
Commander


Joined: 20 Jan 2008
Location: Unknown

PostPosted: Sun Mar 13, 2016 1:17 am    Post subject: Reply with quote

Did you go through and modify the houses list on the campaign missions?
_________________

Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic Page 1 of 1 [2 Posts] View previous topic :: View next topic
 Forum index » Modding Central » Tiberian Sun Editing Forum » Mapping Discussion
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB © phpBB Group

Wildcard SSL Certificates
[ Time: 0.1265s ][ Queries: 13 (0.0058s) ][ Debug on ]